Aan de andere kant van de wereld lijkt de natuur altijd mysterieuzer en indrukwekkender, maar we vergeten ondertussen door ons eigen raam naar buiten te kijken. Als je dat zou doen, zou je merken dat wat er zich in je achtertuin afspeelt minstens even fascinerend is. En eens je dat gezien hebt, zal je er nooit meer naast kunnen kijken: Onze Natuur is onwaarschijnlijk wild.

'Onze Natuur, De Film' is een ambitieuze natuurdocumentaire over de natuur in onze achtertuin. Prachtige verhalen over bekende en onbekende dieren en planten die verwondering opwekken en de liefde en het respect voor onze natuur vergroten, verteld door Matteo Simoni en met de muziek van Dirk Brossé.

Meer dan 250.000 bioscoopgangers hebben de documentaire ondertussen reeds gezien op groot scherm, een prachtig resultaat voor een film van eigen bodem. Dankzij de vele bioscoopbezoekers zamelden Kinepolis en ‘Onze Natuur, De Film’ een totaalbedrag van € 83.246 in om de Vlaamse natuur te versterken. Elke toeschouwer draagt dus ook zelf een stukje bij aan het behouden en beschermen van onze kostbare natuur.

Ook N-VA Zemst en Jong N-VA Zemst willen hun steentje bijdragen aan de natuur. Voor iedere toeschouwer op 3 februari zal er namelijk een boom geplant worden. Ook jouw bijdrage doet er dus toe! Een kaartje kost 3 euro en voor bezoekers jonger dan 30 is de toegang zelfs gratis.

Burgemeester Veerle Geerinckx roept alle Zemstenaren en in het bijzonder de jeugd op om de vertoning op 3 februari bij te wonen. “Als Vlaming mogen wij trots zijn op onze natuur. We investeren dan ook in onze open ruimte en de natuur in Zemst. Dit is immers investeren in de toekomst. Daarom vinden we het belangrijk om de jeugd mee te nemen in dit verhaal. Voor iedere bezoeker zal een boom worden geplant. Iedere toeschouwer draagt dus bij aan het behouden van onze natuur.

Praktische informatie voor de vertoning van de documentairefilm ‘Onze Natuur’

Wegens succes is de voorstelling nu reeds VOLZET. Nieuwe aanmelders komen op een wachtlijst.

Datum: 3 februari 2023

Locatie: GC de Melkerij - Brusselsesteenweg 3A, 1980 Zemst

Deuren 19u30 - aanvang film 20u

Toegang:

Jonger dan 30 jaar? Gratis inkom en een gratis drankbon!

30 jaar of ouder?  U betaalt 3 euro inkom en krijgt een gratis drankbon.

Reserveer uw tickets:

Wil u zeker zijn van uw plaats? Reserveer dan hier uw tickets.

Dit kan door op deze link te klikken en u in te schrijven.

U kan ook steeds tickets reserveren via onze burgemeester of één van onze schepenen:

Veerle Geerinckx - veerle.geerinckx@zemst.be

Dirk Van Roey - dirk.vanroey@zemst.be

Dominique Van Haesendonck - vanhaesendonckdominique@hotmail.com

Kathleen Goovaerts - kathleen.goovaerts@zemst.be

Gelieve gepast geld mee te brengen.